Advies aan advocaten

Vrijwel dagelijks kloppen advocatenkantoren bij Boetejuristen aan voor advies. Advocaten hebben vaak niet de vereiste specialistische kennis in huis met betrekking tot de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (Wahv). Terwijl advocaten toch regelmatig met verkeersboetes te maken krijgen, bijvoorbeeld van cliënten die de advocaat anderszins heeft bijgestaan of bijstaat. Boetejuristen.nl werkt dagelijks met verkeersboetezaken en is volledig bekend met alle ins en outs van de procedure.

Voorbeeld 1: boete voor negeren rood licht vernietigd (Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden)

Voorbeeld 2: boete voor snelheidsovertreding vernietigd (Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden)

Voorbeeld 3: boete voor 'foutparkeren' in Dordrecht vernietigd (Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden)

Voorbeeld 4: kantonrechter vooringenomen t.a.v. boetes traject A2 (Rb. Midden-Nederland)

Bent u advocaat en wilt u advies?

Boetejurist Roelof de Nekker wordt vaak gezien als autoriteit op het gebied van verkeersboetes. Bent u advocaat en wilt u ons advies? Onze juristen kunnen u volledig adviseren, waardoor vrijwel iedere procedure in elk geval leidt tot een proceskostenvergoeding, en regelmatig ook nog tot vernietiging of matiging van de boete. Bel tijdens het spreekuur om een afspraak te maken: 0900-0112 (90 cent per minuut).

Het uurtarief is in beginsel als volgt; maatwerk of fixed-price afspraken mogelijk.

Specialist Uurtarief excl. BTW
Eén van de Boetejuristen € 215,00
Roelof de Nekker € 360,00

 

Het moge duidelijk zijn dat met een advies van een half uur het verschil kan maken tussen een verloren zaak en geen proceskostenvergoeding en een gewonnen zaak en een proceskostenvergoeding van bijv. € 1488,00 (3 punten keer € 496,00 per punt).