Marktleider in boetebestrijding

Het liefst geeft u uw boete uit handen aan de best mogelijke experts. Als u de boete aan Boetejuristen overdraagt, weet u 100% zeker dat deze vertrouwelijk, slagvaardig en deskundig wordt bestreden. Niet voor niets kiezen ook ‘grootverbruikers’, zoals grote werkgevers en leasemaatschappijen voor Boetejuristen. 

Elke zaak telt

Boetejuristen krijgt wekelijks honderden nieuwe zaken binnen. Dat zorgt ervoor dat onze juristen zich maar met één rechtsgebied bezig houden: verkeersboetes. Door het grote aantal gelijksoortige zaken houden wij onze kosten laag en onze expertise hoog. Daarom werken wij kosteloos voor u.

Wetgever geeft voorkeur aan experts

Alleen als een derde beroepsmatig rechtsbijstand verleent vergoedt de overheid de kosten. Daarmee laat de wetgever duidelijk merken er de voorkeur aan te geven dat een professionele partij uw zaak behartigt. De overheid weet dan zeker dat de procedure juist wordt gevoerd. Daarentegen heeft u de best mogelijke verdediging.

U heeft niets te verliezen

Draag uw boete over. Wij maken er werk van. U hoeft niets meer te doen. Succes? Dan betaalt de overheid. Geen succes? Dan geen kosten. Zo simpel is het.

Scroll naar top