CJIB boete bezwaar maken via Boetejuristen

Wilt u bezwaar maken tegen een CJIB boete? Omdat het in uw ogen onterecht is of omdat u twijfelt over de rechtvaardigheid van de boete? Het is ontzettend vervelend om een boete CJIB te krijgen die misschien wel helemaal niet klopt. Vandaar dat wij Boetejuristen zijn begonnen. Met meer dan 10 jaar ervaring weten wij exact hoe we een CJIB boete moeten aanvechten. Daarnaast kunt u uw boete CJIB in slechts twee minuten bij ons uploaden. Het is ook nog eens geheel gratis! Lees daarom snel verder om meer te leren over bezwaar maken tegen een CJIB boete of neem gerust contact op voor meer informatie.

CJIB boete betalen: direct doen!

Een CJIB boete kunt u herkennen doordat er rechtsboven een grote letter M staat. Dit staat voor de Mulderboete. In de boete staat om welke overtreding het gaat en welk bedrag u moet betalen. Doorgaans moet u de boete binnen acht weken betalen. Wanneer u bezwaar door ons laat maken, dan hoeft u normaal gesproken de boete nog niet te betalen. Toch adviseren wij ten zeerste om de boete CJIB direct te betalen. Wanneer wij succes boeken dan krijgt u het geld namelijk terug van het CJIB. De reden om altijd te betalen, is omdat de procedure op ‘formele gronden’ zou kunnen stranden. Dit willen we voorkomen en wij adviseren dan ook altijd om de boete CJIB meteen te betalen.

CJIB boete overzicht DigiD

Wanneer u een boete CJIB heeft gekregen dan kunt u dit bekijken via uw DigiD. Wilt u uw CJIB boete inzien? Dan moet u er rekening mee houden dat er een wettelijke termijn is van vier maanden voordat de boete is in te zien. In de praktijk duurt het ongeveer vier tot zes weken, maar houd er rekening mee dat dit dus langer kan duren. U kunt altijd contact opnemen met het CJIB, maar in de meeste gevallen zullen ze zeggen dat u nog even geduld moet hebben. Via de website van het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) kunt u met uw DigiD inloggen en uw boete(s) bekijken.

Online en binnen twee minuten bezwaar maken tegen CJIB boete

Wij hebben het proces van bezwaar maken voor u heel gemakkelijk gemaakt. Binnen slechts twee minuten kunt u namelijk hier uw boete CJIB uploaden. Schrijf er in het kort bij wat uw reden voor bezwaar maken is. Wij beoordelen dan in hoeverre het zin heeft om bezwaar te maken en gaan direct voor u aan de slag. Heeft u toch moeite met het uploaden van uw boete CJIB of weet u niet zo goed wat u als bezwaar op moet geven? Neem dan gerust contact met ons op en we begeleiden u door het gehele proces.

Twijfelt u of u wel bezwaar kunt maken tegen uw CJIB boete? Bel ons!

Neem bij twijfel over het maken van bezwaar tegen uw CJIB boete altijd telefonisch contact met ons op. Wij werken namelijk enkel en alleen met specialisten en hebben inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Door onze ervaring hebben we alle situaties al wel eens voorbij zien komen en weten we daarom precies of bezwaar maken wel of geen zin heeft. Wanneer u contact met ons opneemt dan beoordelen we samen met u de boete en kunt u uw vragen stellen. We horen graag van u.

Succesratio van maar liefst 1 op de 3

Zoals eerder vermeld werken wij enkel en alleen met specialisten en hebben wij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring. Hierdoor weten wij exact wat er komt kijken bij bezwaar maken en hoe de procedure verloopt. Door onze ervaring en kennis van de wetgeving is het ons gelukt om boetes te seponeren waar op voorhand veel twijfel over bestond. Daarnaast beoordelen we van tevoren in hoeverre het wel of geen heeft om bezwaar te maken. Toch vinden wij dat niet geschoten altijd mis is en nemen we daarom de meeste boetes in behandeling. Upload daarom vandaag nog uw boete CJIB en we gaan voor u aan de slag!

Wij houden u via de mail op de hoogte van uw boete CJIB

Wij krijgen wel eens de vraag van mensen of zij niet beter zelf bezwaar kunnen maken. Uiteraard is dit mogelijk, maar waarom zou u dit niet door een partij laten doen die hier volledig in is gespecialiseerd? Daarnaast duurt het maken van bezwaar gemiddeld een half jaar en de gang naar de rechter is nog langer. Wanneer u door ons bezwaar laat maken dan hoeft u zelf alle stappen van de procedure niet door te lopen. In plaats daarvan houden wij u van elke update via de mail op de hoogte. U kunt na het uploaden van uw boete CJIB dus gewoon over tot de orde van de dag en ons het werk laten doen.

Bezwaar maken boete is geheel gratis!

Het door ons bezwaar laten maken tegen uw CJIB boete is geheel gratis. Hoe dit kan? De overheid moet alle proceskosten betalen wanneer de boete onterecht blijkt te zijn en dit is vervolgens onze vergoeding. Met een succesratio van maar liefst 1 op 3 is het voor ons daarom geen enkel probleem om gratis voor u bezwaar te maken. Daarnaast zetten onze specialisten na het beoordelen van uw CJIB boete alles in het werk om de boete ongedaan te krijgen. Wanneer de boete om welke reden dan ook toch niet wordt geseponeerd dan vinden dragen wij dit risico. U betaalt dus gegarandeerd helemaal niets!

Waarom klanten voor ons hebben gekozen

De reden dat klanten voor ons hebben gekozen, is omdat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staat en wij meer dan 10 jaar ervaring hebben. Wij kunnen het bijvoorbeeld goed begrijpen dat u niet alle kennis van de wet heeft of twijfelt of u wel bezwaar kunt maken. Om deze reden kunt u altijd contact met ons opnemen en onze specialisten beantwoorden al uw vragen en helpen u door het proces heen. Daarnaast hoeft u niets bij ons te betalen en houden we u via de mail op de hoogte van alle ontwikkelen. Upload daarom vandaag nog uw boete CJIB en we gaan voor u aan de slag!

Ook voor een bezwaar bij een parkeerboete of snelheidsboete bent bij ons zeker aan het juiste adres.

Scroll naar boven