Parkeerboete Den Haag: bezwaar door Boetejuristen

Klik voor alle actuele informatie door naar onze partner Verkeersboete.nl.

Heeft u een parkeerboete in Den Haag ontvangen en wilt u hier bezwaar tegen maken? Het is ontzettend vervelend als u onterecht een boete heeft ontvangen, vandaar zijn wij Boetejuristen gestart. Met een groot gevoel voor rechtvaardigheid helpen wij mensen bezwaar parkeerboete Den Haag te maken. Door onze ervaring hebben wij een succesrate van maar liefst 1 op 3 op het gebied van bezwaar maken parkeerboete Den haag. Onze dienstverlening is voor u geheel kosteloos en wij houden u van alle ontwikkelingen op de hoogte. Lees daarom gerust verder om meer te leren over bezwaar maken tegen een Den Haag parkeerboete of neem direct contact op met één van onze specialisten.

Parkeerboete Den Haag betalen

Wanneer u op zoekt bent naar bezwaar maken tegen een parkeerboete uit Den Haag, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten namelijk exact wat we moeten doen om bezwaar tegen een parkeerboete uit Den Haag met succes te voltooien. Ons advies is wel om de Den Haag parkeerboete zo snel mogelijk te betalen na ontvangst. Wanneer u in bezwaar gaat tegen een parkeerboete Den Haag laat maken, bent u overigens niet verplicht om de Den Haag parkeerboete gelijk te betalen. Toch adviseren wij met klem om dit zo snel mogelijk te doen. Als u de boete niet betaalt dan kan het namelijk zo zijn dat het aanvechten op ‘formele gronden’ strandt. Dat willen wij te allen tijde voorkomen, vandaar dat dit ons advies is. Indien u de Den Haag parkeerboete gelijk betaalt, weet u zeker dat wij de boete op de juiste manier kunnen aanvechten.

Onterechte parkeerboete in Den Haag

Parkeerboetes – of dat nou een naheffingsaanslag parkeerbelasting of een verkeersboete van het CJIB is – zijn om meerdere redenen onterecht. De belangrijkste reden is dat er simpelweg geen sprake was van parkeren. Dat is het geval indien u onmiddellijk aan het laden of lossen was. Dat is ook zo als u even een passagier laat uitstappen of instappen. Van parkeren is wél sprake als u bijvoorbeeld een telefoontje pleegt of snel een brief op de bus wilt doen. In dat laatste geval bent u namelijk geen “goederen van enig gewicht of omvang” aan het lossen. En dat is wel vereist.

Parkeren in strijd met een wettelijk voorschrift

Als u parkeert in strijd met een wettelijk voorschrift – ook wel foutparkeren genoemd – kunt u een verkeersboete van het CJIB krijgen. Maar u kunt dan in beginsel geen naheffingsaanslag parkeerbelasting krijgen. Stond de auto deels op een fiscale parkeerplaats, dan kan weer wel een naheffingsaanslag worden opgelegd. Al met al zijn parkeerboetes toch wat complexer dan zij op het eerste gezicht lijken. U doet er daarom goed aan uw boete te uploaden en ons gratis te laten beoordelen of de zaak kans van slagen heeft.

Bezwaar parkeerboete Den Haag indienen in slechts twee minuten

U kunt bij ons zeer gemakkelijk binnen twee minuten uw parkeerboete uploaden en kort in uw eigen woorden omschrijven waarom u kiest voor bezwaar maken tegen de parkeerboete Den Haag. Wij beoordelen de Den Haag parkeerboete dan, en bepalen in hoeverre bezwaar maken tegen de parkeerboete Den haag zin heeft. Het merendeel van de boetes nemen we in behandeling, want niet geschoten is natuurlijk altijd mis. U kunt uw Den Haag parkeerboete vinden op de website van het CJIB. U kunt daar inloggen met uw DigiD om uw boete te bekijken. Volgens de wet heeft het CJIB vier maanden de tijd om uw boete klaar te zetten, in de praktijk duurt dit meestal vier tot zes weken.

Bezwaar maken parkeerboete Den Haag is bij ons altijd gratis!

Wij werken geheel gratis voor u, ongeacht of het gaat om een parkeerboete of een snelheidsboete bijvoorbeeld. De reden hiervoor is dat de overheid alle proceskosten moet betalen wanneer wij winnen en dat vormt tegelijkertijd onze vergoeding. Wanneer het ons niet lukt om bezwaar maken tegen parkeerboetes uit Den Haag tot een succesvol einde te brengen, hoeft u nog steeds niks te betalen. Wij werken namelijk enkel en alleen met specialisten met aantoonbare ervaring. Zij weten exact hoe ze de procedure van bezwaar parkeerboete Den Haag moeten doorlopen. Onze specialisten halen alles uit de kast om de door u in Den Haag opgelopen parkeerboete kwijt te schelden. Indien wij onverhoopt toch verliezen dan vinden wij dat dit ons eigen risico is.

Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen

Waarom zou u zelf bezwaar tegen parkeerboetes uit Den Haag maken wanneer u dit ook gratis kunt laten doen door onze specialisten? Indien u ervoor kiest zelf bezwaar te maken tegen parkeerboetes uit Den Haag, moet u er rekening mee houden dat het doorlopen van alle stappen om bezwaar te maken ongeveer een half jaar duurt. Daarna komt de gang naar de rechter, welke nog langer zal duren. Door het parkeerboete bezwaar aan ons uit te besteden, heeft u de zekerheid dat een team van specialisten hard bezig is om uw Den Haag parkeerboete kwijt te schelden. Via de mail houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Na het uploaden van uw Den Haag parkeerboete kunt u weer overgaan tot de orde van de dag.

Een grote kans van slagen

Wij zijn er ontzettend trots op dat wij een succesratio hebben van maar liefst 1 op 3 op het gebied van bezwaar tegen parkeerboetes uit Den Haag. Dit komt onder andere doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben en enkel en alleen werken met specialisten met aantoonbare ervaring. Zij zijn door de jaren heen alle situaties wel eens tegengekomen en weten daardoor exact wat ze in uw situatie moeten doen. Wij zijn overigens niet alleen operationeel in Den Haag. Heeft u een parkeerboete Rotterdam opgelopen? Neem ook daarvoor gerust contact met ons op. Persoonlijk contact staat bij ons voorop om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw situatie. Als wij vanaf het begin precies te weten hoe de vork in de steel zit, komen wij tot betere resultaten. Tijdens het eerste gesprek zullen wij u een aantal vragen stellen om de huidige situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. We horen daarom graag van u!

Betaald parkeren in Den Haag om een parkeerboete te voorkomen

Dossier opvragen om de slagingskans te beoordelen

In elke zaak vraagt de behandelend jurist het dossier op. Uw argumenten in combinatie met het dossier bepalen de slagingskans van de zaak. Niet elke parkeerboete is onterecht. Maar een naheffingsaanslag parkeerbelasting van de gemeente Den Haag, of een verkeersboete, kan ook onterecht zijn als u zelf denkt dat de boete wel terecht is. Het is daarom raadzaam kosteloos uw zaak aan ons over te dragen. Dat is altijd gratis, wat de uitkomst ook is.

Scroll naar boven