Advies aan advocaten

Vrijwel dagelijks kloppen advocatenkantoren bij Boetejuristen aan voor advies. Advocaten hebben vaak niet de vereiste specialistische kennis in huis met betrekking tot de Wet administratiefrechtelijke handhaving verkeersvoorschriften (Wahv). Terwijl advocaten toch regelmatig met verkeersboetes te maken krijgen, bijvoorbeeld van cliënten die de advocaat anderszins heeft bijgestaan of bijstaat. Boetejuristen.nl werkt dagelijks met verkeersboetezaken en is volledig bekend met alle ins en outs van de procedure.

Voorbeeld 1: boete voor negeren rood licht vernietigd (Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden)

Voorbeeld 2: boete voor snelheidsovertreding vernietigd (Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden)

Voorbeeld 3: boete voor ‘foutparkeren’ in Dordrecht vernietigd (Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden)

Voorbeeld 4: kantonrechter vooringenomen t.a.v. boetes traject A2 (Rb. Midden-Nederland)

Bent u advocaat en wilt u advies?

Boetejurist mr. drs. Roelof de Nekker studeerde onder meer Privaatrecht (cum laude) aan de Rijksuniversiteit Groningen, Strafrecht aan de Open Universiteit en Geschiedenis aan de Radboud Universiteit. Advocaten worden door Roelof veelvuldig geadviseerd over de te voeren procedure. Bel tijdens het spreekuur om een afspraak te maken: 088-9009000.

Het uurtarief is in beginsel als volgt; maatwerk of fixed-price afspraken mogelijk.

SpecialistUurtarief excl. BTW
Eén van de Boetejuristen€ 285,00
Roelof de Nekker€ 405,00

Mobiele telefoon bedienen niet verboden

Het is toegestaan om als bestuurder tijdens het rijden een mobiele telefoon te bedienen. Onderstaande foto werd gemaakt door Auke Zeldenrust van Omrop Fryslan, net na de uitspraak van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Links boetejurist Roelof de Nekker, rechts cliënt Jeroen Peters.

Scroll naar boven