Boete geslotenverklaring gratis laten aanvechten door Boetejuristen

Heeft u een boete gesloten verklaring (ook wel: geslotenverklaring of gesloten-verklaring) ontvangen en wilt u hier bezwaar tegen maken? Omdat u zeker weet dat de gesloten verklaring boete onterecht is of omdat u twijfelt of het wel terecht is? Wanneer u heeft gezocht op geslotenverklaring boete, boete verboden in te rijden of milieuzone boete, dan bent u op de juiste website terecht gekomen. Boetejuristen is zelfs voor advocaten een vraagbaak bij dit soort gevallen. Wij hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring met het aanvechten van verkeersboetes. Daarnaast kunt u binnen slechts 2 minuten uw gesloten verklaring boete al bij ons uploaden. Het kost u helemaal niets! Lees daarom snel verder om meer te leren over ons bedrijf of upload hier direct uw boete.

Geslotenverklaring, wat is dat?

De wet, het Reglement verkeersregels en verkeerstekens, kent een groot aantal verschillende geslotenverklaringen. Een geslotenverklaring wordt doorgaans aangegeven met een C-bord. Zo geeft bord C1 aan dat de weg in beide richtingen aan voor alle voertuigen gesloten (verboden) is. Bord C2 geeft aan dat er sprake is van een eenrichtingsweg, de weg mag dan niet worden ingereden vanaf de kant waar bord C2 staat. Een ander voorbeeld is bord C12. Bord C12 geeft een geslotenverklaring voor alle verkeer aan. Dit zijn allemaal voorbeelden van verkeersboetes die Boetejuristen – met meer dan tien jaar ervaring – kosteloos voor u kan aanvechten. Het gaat hierbij om een Mulderboete van het CJIB.

Bord C1 zou u hebben genegeerd bij een geslotenverklaring verkeersboete met feitcode R550A
Bord C1: geslotenverklaring voor alle voertuigen
Een geslotenverklaring verkeersboete wegens het negeren van bord C2 is prima aan te vechten
Dit bord (C2) staat aan het “einde” van een eenrichtingsweg
Bord C12: gesloten voor alle motorvoertuigen
Met bord C12 wordt een geslotenverklaring voor alle motorvoertuigen aangegeven

De meest bekende reden om bezwaar te maken tegen een geslotenverklaring-boete is dat er geen C-bord aanwezig was op het moment van de overtreding. Ook kan het zijn dat de BOA (de buitengewoon opsporingsambtenaar) niet bevoegd was om de boete gesloten verklaring uit te delen. Boetes voor het negeren van een geslotenverklaring worden vaak opgelegd aan de hand van camerabeelden. Bekende voorbeelden zijn “busbrug” De Binding in Koog aan de Zaan en de Hogeweg in Amersfoort. Dergelijke boetes worden regelmatig vernietigd om uiteenlopende redenen.

Geweldig *****

H.B. Alibaks op 5 juli 2022

“Gaan tot het uiterste.”

Geweldig *****

Andries op 27 april 2022

“Strak, goed georganiseerd. Hou je aan hun spelregels en heb geduld. Dan komt het (soms/vaak) goed.”

Geweldig *****

HuibertHJ op 19 februari 2022

“Zelf ingesteld bezwaar tegen verkeersboete werd -met verdraaiing van feiten – ongegrond verklaard. Boetejuristen/zaakrecht wist(en) hier succesvol doorheen te prikken en zo werd de zaak gewonnen.”

Boete eenrichtingsverkeer aanvechten

Jaarlijks worden er veel boetes gesloten verklaring uitgedeeld. Omdat agenten ook maar mensen zijn, gebeurt het regelmatig dat ze de situatie niet goed geïnterpreteerd hebben en de boete niet terecht is. Er kunnen hierdoor redenen zijn waarom uw geslotenverklaring boete niet terecht is. Bij het uploaden van uw boete geeft u in eigen woorden weer waarom uw geslotenverklaring boete discutabel is. Op basis van deze informatie beoordelen wij of het zin heeft om de boete aan te vechten. In de meeste gevallen vechten wij de boetes trouwens wel aan, omdat niet geschoten natuurlijk altijd mis is. En is uw situatie misschien wat complex? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op tijdens het wekelijkse spreekuur en we beoordelen samen uw gesloten verklaring boete.

Verkeersboete Milieuzone aanvechten

Relatief nieuw zijn boetes voor het inrijden van een Milieuzone met een voertuig waarmee dat niet mag. Milieuzone-boetes worden bijna altijd vastgelegd met een camera. Op de beelden staat doorgaans niet het vereiste bord C22a of een ander bord waarmee een Milieuzone kan worden aangegeven. Daarom is er een reële kans dat deze verkeersboete aanvechten de moeite waard is.

Begin Milieuzone, bord C22a. Een geslotenverklaring verkeersboete aanvechten loont als de Milieuzone niet deugdelijk is aangegeven met borden.
Begin van een Milieuzone (bord C22 a)
Einde Milieuzone
Bord C22b geeft het einde van een Milieuzone aan

Gesloten verklaring boete aanvechten is bij ons altijd gratis

Het door ons aan laten aanvechten van uw boete gesloten verklaring is voor u altijd gratis. Wij bieden dit gratis aan omdat wij uit een team van professionals bestaan en wij overtuigd zijn van onze kwaliteiten. Na het beoordelen van uw boete halen we namelijk alles uit de kast om uw boete nietig te laten verklaren. Niet voor niets hebben wij een succesrate van maar liefst 1 op 3! En mochten we om een bepaalde reden toch verliezen dan is het risico voor ons. En als we winnen? Dan betaalt de overheid de kosten. Zij hebben namelijk een fout gemaakt en moeten daarom opdraaien voor alle proceskosten.

Boete geslotenverklaring gemakkelijk uploaden en online indienen

Het proces van het indienen van uw boete gesloten verklaring hebben wij heel gemakkelijk gemaakt. Het enige wat u namelijk hoeft te doen is een foto te maken van uw gesloten verklaring boete en in eigen woorden te vermelden waarom u bezwaar wilt maken. Nadat de boete is geüpload, beoordelen wij in hoeverre het zin heeft om de boete aan te vechten en krijgt u hier een reactie op. Het kan natuurlijk zijn dat u eerst nog wat meer over onze werkwijze wilt weten of dat u twijfelt of het aanvechten wel zin heeft. Neem in beide gevallen contact met ons op en we adviseren u gratis over wat het beste is om te doen en lichten graag onze werkwijze toe.

Boete geslotenverklaring aanvechten: wij houden u op de hoogte

Onze werkwijze om tegen uw boete in bezwaar te gaan is als volgt. Nadat wij uw boete hebben ontvangen en hebben beoordeeld in hoeverre het zin heeft om deze aan te vechten, gaan we voor u aan de slag. Waar u rekening mee moet houden is dat het proces van aanvechten ongeveer een half jaar kan duren. Daarna komt de gang naar de rechter wat nog langer kan duren. Dit is nog een reden waarom wij u adviseren om door ons uw boete aan te laten vechten. Voor ons is dit dagelijks werk terwijl het voor u een last erbij is. Wij houden u via de mail op de hoogte van alle ontwikkelingen. Het enige wat u nu dus hoeft te doen is uw boete uploaden. Daarna kunt u weer verder gaan met uw dagelijkse bezigheden.

Waarom onze klanten voor ons hebben gekozen

Klanten hebben niet alleen voor ons gekozen omdat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben en het aanvechten van de boete gratis is. Uiteraard waren dit belangrijke redenen om voor ons te kiezen, maar daarnaast hebben klanten voor ons gekozen omdat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel staat. Wij komen namelijk graag met u in contact om onze werkwijze toe te lichten en uw geslotenverklaring boete te beoordelen. Wij willen u namelijk de zekerheid geven dat wij de juiste partij voor u zijn en doen daarom graag een stapje extra. Probeer het uit en dien uw zaak vandaag nog in.

Scroll naar boven