Bezwaarschrift snelheidsovertreding

U heeft te hard gereden. Tenminste, dat zegt de bekeuring die u ontvangen heeft. Als u van mening bent dat u die bekeuring helemaal niet had moeten krijgen, dan kunt u een bezwaarschrift tegen de snelheidsovertreding opstellen en deze indienen bij het CJIB. U kunt dit echter ook door Boetejuristen laten doen.

Beoordeling bezwaar snelheidsovertreding

Als u wilt dat wij uw bezwaar tegen uw snelheidsovertreding regelen, dan kunt u ons de beschikking sturen. Vermeld ook waarom u het er niet mee eens bent en waarom u vindt dat de boete onterecht is. Wij zullen de kans van slagen vervolgens beoordelen. Als wij denken dat uw bezwaar tegen de bekeuring voor de snelheid kans van slagen heeft, dan stellen wij het bezwaarschrift voor u op en dienen we dit in.

Wat kost dat?

In het slechtste geval moet u de boete betalen. U wilt natuurlijk niet onnodig nog meer kosten maken. Daarom stelt Boetejuristen het bezwaarschrift tegen uw snelheidsovertreding op no cure, no pay-basis op. Dat wil zeggen dat wij alleen betaald krijgen als uw zaak gewonnen wordt. In dat geval betaalt de tegenpartij onze kosten, waardoor het u uiteindelijk niets kost!

Scroll naar top