Contact

Telefonisch bereikt u ons tijdens het spreekuur. Wij zijn niet per e-mail bereikbaar.

Telefonisch contact

Wilt u een jurist spreken met betrekking tot uw boete? Belt u dan 088-9009000. Wij zijn uitsluitend bereikbaar iedere woensdagochtend tussen 9.00-10.00 uur.

CJIB

Wilt u meer informatie over het CJIB of heeft u een vraag over een (verkeers)boete? Bel dan met het CJIB, het telefoonnummer vindt u op de website van het CJIB. U kunt het CJIB ook bellen via de doorverbinddienst (€ 0,90 per minuut ook na doorverbinden) van Zaakrecht, telefoonnummer 09067891234.

Parket CVOM

Wilt u contact opnemen met Parket CVOM in Utrecht? Bel dan met Parket CVOM. Het telefoonnummer vindt u op de website van Parket CVOM. U kunt parket CVOM ook bellen via de doorverbinddienst (€ 0,90 per minuut ook na doorverbinden) van Zaakrecht, telefoonnummer 09067891234.

E-mail

U kunt ons niet per e-mail benaderen. Boetejuristen is uitsluitend telefonisch bereikbaar tijdens het spreekuur.

Postadres

Stuur ons nooit iets per post toe zonder voorafgaand telefonisch overleg. Neem daarom altijd contact op tijdens het telefonisch spreekuur, via het bij u bekende telefoonnummer. Post die u ons toestuurt zonder dat daarover vooraf telefonisch overleg heeft plaatsgehad, nemen wij niet in behandeling en wordt vernietigd of teruggestuurd. Na telefonisch overleg kunt u uw poststukken sturen naar: Zaakrecht, Postbus 21, 8440AA Heerenveen.

Scroll naar top