Parkeerboete Rotterdam

Een parkeerboete in Rotterdam heeft u tegenwoordig zo te pakken. De scanauto stelt vast dat u (nog) geen parkeerbelasting heeft betaald. Of de buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) constateert dat uw auto fout geparkeerd staat. Als u naar Rotterdam gaat loopt u dus grote kans op een naheffingsaanslag parkeerbelasting of een verkeersboete van het CJIB. Gelukkig is het óók niet moeilijk meer om succesvol bezwaar te maken tegen een parkeerboete. Boetejuristen is daarin namelijk al ruim tien jaar gespecialiseerd.

Onterechte parkeerboete gemeente Rotterdam

Wie met de auto naar Rotterdam gaat, kan erover meepraten: parkeren is niet eenvoudig. Voordat u het weet staat uw auto fout geparkeerd of bent u door de scanauto gescand voordat u parkeerbelasting kon betalen. De BOA’s in Rotterdam en de scanauto’s zijn dan onverbiddelijk. U heeft de parkeerboete te pakken voordat u er erg in heeft. Een groot probleem is dat men er geen oog voor heeft dat u aan het laden of lossen was. Dat u een passagier liet uitstappen of instappen kan ook niet voorkomen dat u een parkeerboete krijgt. Ook moet u de tijd krijgen om de parkeerbelasting te betalen, bijvoorbeeld via Yellowbrick of Parkmobile. Deze en andere fouten maken de scanauto’s en BOA’s in Rotterdam veelvuldig. Daarom is het belangrijk om tijdig bezwaar te maken.

Parkeerboete aanvechten

Een naheffingsaanslag parkeerbelasting in Rotterdam of verkeersboete van het CJIB kunt u het beste altijd laten aanvechten door Boetejuristen. Waarom? Omdat onze juristen het dossier opvragen. Ons team controleert op basis van het dossier de rechtmatigheid van de parkeerboete. Onterechte boetes worden met deze gratis dienst gesignaleerd en door ons bestreden. Is de kans op succes onvoldoende, dan laten wij u dat weten. U kunt er dan op vertrouwen dat de boete terecht is.

Bij een parkeerschijfzone mag u langs de blauwe streep parkeren met een parkeerschijf
Taxichauffeurs wordt het niet gemakkelijk gemaakt. Zij hebben zo een parkeerboete in Rotterdam te pakken

Fout parkeren Rotterdam

Het niet betalen van parkeerbelasting wordt fiscaalrechtelijk afgedaan met een naheffingsaanslag parkeerbelasting. Is er sprake van vermeend fout parkeren, dan volgt een verkeersboete van het CJIB. Onder fout parkeren verstaan we bijvoorbeeld het parkeren op een plaats waar een parkeerschijf verplicht is, maar waarbij de parkeertijd is verstreken. Of het parkeren op een gehandicaptenparkeerplaats zonder geldige kaart. Krijgt u een parkeerboete in Rotterdam omdat u in park, plantsoen of groenstrook zou hebben geparkeerd? Dan is het helemaal aan te raden om bezwaar te maken. Boetes wegens feitcode R406 zijn namelijk dikwijls onterecht.

Scroll naar top