Boete voor niet handsfree bellen gehad?

Het is letterlijk van levensbelang dat automobilisten zich concentreren op het autorijden. Daarom controleert de politie scherp op automobilisten die niet handsfree bellen. Soms een beetje té scherp; dan krijgen mensen een boete voor niet handsfree bellen, terwijl zij wél handsfree belden. Of soms zelfs helemaal niet telefoneerden. Is dat u overkomen? Dan helpt Boetejuristen u graag met het aantekenen van bezwaar.

Handsfree bellen in de auto moeilijk te controleren

Soms is heel duidelijk te zien dat automobilisten niet handsfree aan het bellen zijn. Bekeuringen die dan uitgeschreven worden, zijn meestal terecht. Het komt echter ook voor dat mensen handsfree bellen in de auto, maar toch bekeurd worden. Dit kan gebeuren als bepaalde bewegingen door agenten verkeerd worden geïnterpreteerd. In dat geval is het zinvol om een bezwaarschrift in te dienen.

No cure, no pay

Het is logisch dat u geen kosten wilt maken voor een overtreding die u niet begaan heeft. Daarom biedt Boetejuristen een no cure, no pay-service. Wij beoordelen uw bezwaar en als we menen dat u inderdaad een haalbare zaak heeft, zullen wij deze voor u aanhangig maken. Winnen we de zaak? Dan betaalt de tegenpartij onze kosten en vervalt uw bekeuring. Verliezen we? Dan nemen wij onze eigen kosten voor onze rekening.

Scroll naar top