Parkeerboete Amsterdam

Heeft u een parkeerboete in de gemeente Amsterdam ontvangen? Dan bent u niet de enige! Of het nu gaat om een naheffingsaanslag parkeerbelasting of een verkeersboete van het CJIB, in Amsterdam worden veel parkeerboetes uitgeschreven. Een belangrijke factor daarbij is de scanauto. Met de scanauto worden in Amsterdam vrijwel automatisch verkeersboetes en naheffingsaanslagen parkeerbelasting opgelegd. Boetejuristen maakt al meer dan tien jaar met succes gratis bezwaar tegen deze boetes.

Onterechte parkeerboete in Amsterdam

Een parkeerplek vinden in Amsterdam is voor menig automobilist een drama. Niet alleen is er een tekort aan parkeerplekken, er wordt ook nog eens streng gecontroleerd. Een boete wegens fout parkeren of het niet betalen van parkeerbelasting heeft u dan ook zo te pakken. Een groot nadeel van de scanauto is dat de parkeerboete in een split-second wordt opgelegd. De scanauto ziet niet of u wellicht aan het laden of lossen bent. Of dat u net een passagier liet instappen of uitstappen. Daardoor worden ook veel fouten gemaakt bij het opleggen van parkeerboetes.

In vrijwel geheel Amsterdam moet u betaald parkeren
Een parkeerboete in Amsterdam heeft u zo te pakken

Bezwaar maken tegen uw parkeerboete

Door de vele fouten die worden gemaakt bij het opleggen van parkeerboetes in Amsterdam is het van groot belang bezwaar te maken. Onze juristen maken al meer dan tien jaar met succes bezwaar tegen naheffingsaanslagen parkeerbelasting en verkeersboetes van het CJIB. De vergaande automatisering bij het opleggen van deze boetes heeft de succeskans alleen maar verhoogd. Zodra u ons gratis bezwaar laat maken zullen onze juristen de rechtmatigheid van de parkeerboete beoordelen.

De kans op succes beoordelen

Wij vragen altijd het dossier op. Aan de hand van het dossier kan vaak al een betrouwbare indicatie worden gemaakt over de kans op succes. Als de parkeerboete in Amsterdam naar ons idee met succes kan worden aangevochten, zullen wij ons daarvoor inspannen. Als blijkt dat de boete terecht is, laten wij u dat uiteraard weten. Een zaak wordt als kansrijk ingeschat indien sprake is van laden of lossen of van het laten instappen of uitstappen van passagiers. Bij een verkeersboete van het CJIB speelt daarnaast de vraag of de boete terecht aan de kentekenhouder is opgelegd. Vaak is dat niet zo: de sanctie dan aan de bestuurder kunnen en moeten worden opgelegd.

Scroll naar top