Strafbeschikking bezwaar laten maken door Boetejuristen?

Heeft u een strafbeschikking ontvangen en wilt u hier bezwaar tegen maken? Omdat u zeker weet dat het niet terecht is of omdat u hieraan twijfelt? Dan bent u bij onze collega’s van StrafbeschikkingBezwaar.nl aan het juiste adres. Zij hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring met het bezwaar maken tegen een strafbeschikking CJIB. Ze doen dit wanneer het alleen een geldboete betreft. Tegen andere straffen kunnen zij geen bezwaar maken. Wanneer u dus een geldboete heeft ontvangen, kunt u deze in slechts 2 minuten bij StrafbeschikkingBezwaar uploaden. Zij gaan dan meteen voor u aan de slag. Lees snel verder voor het antwoord op “Wat is strafbeschikking?” en “Wat is een strafbeschikking te hard rijden?” Neem ook gerust contact met ons op en we beantwoorden al uw vragen.

Wat is strafbeschikking?

Wat is strafbeschikking CJIB? Wanneer u een brief heeft ontvangen met rechtsboven een letter O dan heeft u een straf gekregen van het Openbaar Ministerie. In dit geval heeft u een strafbeschikking CJIB ontvangen. Wanneer u voor de eerste keer een strafbeschikking heeft ontvangen dan krijgt u in de meeste gevallen een geldboete of een andere straf. Bij een andere straf kunt u denken aan een taakstraf. Een gevangenisstraf is niet mogelijk. Een strafbaar feit waar u een gevangenisstraf voor zou kunnen krijgen, moet namelijk aan de rechter worden voorgelegd. We hopen dat u door deze informatie antwoord heeft gekregen op de vraag: “Wat is strafbeschikking?” Hoe zit het met een strafbeschikking bij een verkeersovertreding? Dat kunt u lezen in de volgende alinea.

Strafbeschikking te hard rijden

Kan ik een strafbeschikking te hard rijden ontvangen? Ja, dat is mogelijk wanneer het gaat om zwaardere snelheidsovertredingen. In dat geval krijgt u een strafbeschikking te hard rijden. Deze strafbeschikking te hard rijden valt onder het strafrecht. U kunt denken aan een strafbeschikking te hard rijden bij snelheidsovertredingen van meer dan 30 km per uur of 40 km per uur op de snelweg. Heeft u een strafbeschikking te hard rijden ontvangen met de letter O rechtsboven en een geldboete? In dat geval StrafbeschikkingBezwaar voor u bezwaar maken. Heeft u een strafblad bij een strafbeschikking CJIB? In de volgende alinea kunt u daar meer over lezen.

Heb ik een strafblad met een strafbeschikking te hard rijden?

Het is zeker mogelijk om bij een strafbeschikking te hard rijden, een aantekening te krijgen in uw justitiële documentatie, met andere woorden een strafblad. Daarentegen krijgt u niet altijd een aantekening in uw strafblad, want dit is volledig afhankelijk van wat er is gebeurd. Wilt u weten of u een strafblad heeft? Raadpleeg dan de website justid.nl/strafblad. Hier kunt u meer informatie vinden over het strafblad. Er wordt ook uitgelegd hoe u uw eventuele strafblad in zou kunnen zien. Zoals eerder vermeld kan StrafbeschikkingBezwaar bezwaar voor u maken wanneer u een boete heeft ontvangen. In de volgende alinea leggen we dit verder uit.

Strafbeschikking bezwaar maken door StrafbeschikkingBezwaar.nl

Wanneer de strafbeschikking CJIB is opgelegd dan kunt u hiertegen in verzet gaan. Dit kunt u uiterlijk doen tot in beginsel twee (!) weken na datum van toezending. Houd er rekening mee dat bezwaar maken nogal wat voeten in de aarde heeft. Wij kunnen u daarbij helpen. Wij hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring met bezwaar maken tegen verkeersboetes en weten daarom exact wat wij moeten doen. Via onze collega’s van StrafbeschikkingBezwaar.nl gaat u tegen lage kosten professioneel in verzet tegen uw strafbeschikking.

Geen strafbeschikking, maar een Mulderboete bezwaar laten maken?

Boetejuristen vecht voor u geheel gratis uw Mulderboete CJIB aan. Voor een strafbeschikking verwijzen wij naar de collega’s van StrafbeschikkingBezwaar. Hoe wij gratis kunnen werken? Wij kunnen dit doen omdat de overheid alle proceskosten moet betalen wanneer wij uw boete van tafel krijgen. En wanneer wij toch verliezen? Dan vinden wij dit geheel ons eigen risico. Wij werken namelijk enkel en alleen met specialisten die alles uit de kast zullen halen om uw boete ongedaan te maken. In beide gevallen is het dus geheel gratis voor u. Lees hier verder over onze werkwijze.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Het kan zo zijn dat u niet goed weet of u wel bezwaar kunt maken tegen uw strafbeschikking CJIB. Ook wanneer dit om een geldboete gaat. Het kan ook zijn dat u zich nog steeds afvraagt “Wat is strafbeschikking?” omdat u nog bijkomende vragen heeft. Neem in elk geval contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in het verleden alle situaties wel eens tegengekomen. Daardoor weten we in de meeste gevallen precies wat het beste is om te doen. Wat is strafbeschikking en wat zijn de gevolgen? Met Boetejuristen heeft u een sterke partner aan uw zijde. Persoonlijk contact staat hoog bij ons in het vaandel en daarom komen we graag in contact met u. Geen vraag is ons te gek en we helpen u graag!

Scroll naar boven