Wet Mulder boete laten aanvechten door Boetejuristen

Heeft u een Wet Mulder boete ontvangen en wilt u hier bezwaar tegen maken? Omdat u zeker weet dat het onterecht is of omdat u hier misschien over twijfelt? In beide gevallen bent u bij ons zeker weten aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meer dan 10 jaar ervaring met het aanvechten van een Wet Mulder boeteen weten daardoor precies wat we moeten doen. Daarnaast kunt u in slechts 2 minuten uw Mulderboete bij ons uploaden. Onze werkwijze is dan ook nog eens geheel gratis voor u! Lees daarom snel verder om meer te weten te komen over: “wat is een Mulderboete?” Neem gerust contact met ons op voor advies of voor meer informatie over onze werkwijze.

Wat is een Mulderboete?

Mulderboetes zijn boetes voor lichte verkeersovertredingen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld fout parkeren of een kleine snelheidsovertreding. Kleine snelheidsovertredingen zijn overtredingen tot 30 km per uur. Voor een snelheidsovertreding op de snelweg geldt een maximum van 40 km per uur. Mulderboete CJIB kunt u herkennen aan de letter M rechtsboven op het formulier van de Mulderboete die u heeft ontvangen. Nu heeft u het antwoord op de vraag ‘wat is een mulderboete?’ Benieuwd naar welke straf u kunt krijgen bij een Wet Mulder overtreding? In de volgende alinea is dit uitgelegd.

Welke straf krijgt u bij een Wet Mulder overtreding?

Het is volledig afhankelijk van de overtreding wat voor Mulderboete u krijgt. Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen, is dat de maximale boete 340 euro bedraagt. Wanneer u een verkeersboete krijgt thuisgestuurd dan staat op dit formulier het precieze boetebedrag. Zoals eerder vermeld gaat een Wet Mulder boete om lichte verkeersovertredingen waarvoor u ook relatief gezien een lichte boete krijgt. Lees de volgende alinea wanneer u meer wilt weten wanneer het gaat om een strafrechtelijke boete.

Wat is een strafrechtelijke boete?

Een strafrechtelijke boete ontvangt u bij zwaardere verkeersovertredingen. U kunt hierbij denken aan aanzienlijke snelheidsovertredingen en bijvoorbeeld rijden onder invloed van alcohol of drugs. Wanneer dit het geval is, komt de officier van justitie van het Openbaar Ministerie erbij kijken. Zij kunnen zelf voor een aantal verkeersovertredingen straffen opleggen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een verkeersovertreding waarbij u 50 km per uur of harder heeft gereden. De boete kunt u herkennen aan de letter O rechtsboven het formulier van de boete. Heeft u een Wet Mulder boete ontvangen? Lees dan snel de volgende alinea om erachter te komen of u bezwaar kunt maken tegen uw Mulderboete.

Kan ik bezwaar maken tegen een boete?

Een ander antwoord op de vraag “Wat is een Mulderboete?”, is een boete waartegen u altijd bezwaar kunt maken. U kunt dit doen binnen 6 weken vanaf de datum die in de brief staat aangegeven over uw boete. Wanneer u geen ervaring heeft met het bezwaar maken tegen een Wet Mulder boete dan adviseren wij dit door ons te laten doen. Bezwaar maken tegen een Wet Mulder boete duurt namelijk ongeveer een half jaar en daarna komt de gang naar de rechter wat nog langer duurt. Wij weten exact wat de procedure is om bezwaar te maken tegen een Wet Mulder boete en houden u via de mail op de hoogte. Lees de volgende alinea om meer te weten te komen over waarom bezwaar laten maken door ons de juiste optie is.

Waarom bezwaar laten maken door Boetejuristen?

De reden om bezwaar te laten maken door Boetejuristen is omdat wij enkel en alleen werken met specialisten die dagelijks niets ander doen dan bezwaar maken tegen Mulderboetes. Waarom zou u het zelf doen als u het ook aan professionals kunt overlaten? Daarnaast werken wij geheel gratis voor u. Dit doen wij omdat we vertrouwen hebben in onze kwaliteiten. Wanneer we winnen dan moet de overheid de proceskosten betalen en als we onverhoopt toch verliezen dan zien wij dit als ons risico. Tot slot zijn we ontzettend trots op onze succesratio van maar liefst 1 op 3! Het enige wat u nog hoeft te doen is op deze pagina binnen twee minuten uw boete uploaden en wij gaan voor u aan de slag.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over uw Mulderboete

U weet nu het antwoord op de vraag “Wat is een Mulderboete”, het is nu tijd voor bezwaar maken. Twijfelt u of u wel bezwaar kunt maken? Wanneer u hulp nodig heeft bij het uploaden van uw Mulderboete dan kunt u altijd gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten weten in de meeste gevallen namelijk wel of het zin heeft om door ons bezwaar te laten maken tegen uw Mulderboete. Wel vinden wij dat niet geschoten altijd mis is. De meeste Mulderboetes nemen we daarom wel in behandeling. Daarnaast staat persoonlijk contact hoog bij ons in het vaandel. Dit houdt in dat wij met alle plezier uw vragen beantwoorden. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en we helpen u graag!

Scroll naar boven