Digitaal loket voor uw beroep

De overheid maakt het u makkelijk: met digitale flitspalen en talloze trajectcontroles liggen de boetes voor het oprapen. Voor het instellen van beroep hoeft u geen brief meer te sturen: u kunt in beroep via het digitaal loket van OM.nl/verkeer. Simpel en snel, zult u denken. Klopt. Zeker voor de officier van justitie: u krijgt namelijk precies de redenen in de mond gelegd waarom u het oneens bent met de boete. Wij verklappen u: dat is niet voor uw eigen gemak. De CVOM ontvangt 1500 beroepen per dag, die worden niet of nauwelijks gelezen, maar automatisch afgewezen. Zo ook uw beroep, áls u dat tenminste via www.om.nl/verkeer indient.

Schakel een jurist in: kosteloos

Zelf in beroep gaan loont zelden de moeite. De officier van justitie probeert met het digitaal loket vooral te voorkomen dat u in beroep gaat. En gaat u in beroep, dan moet u aanvinken waarom u het oneens bent met de boete. Voor elk vinkje bestaat bij de CVOM een standaard afwijstekst. Het is dus beter om een jurist in te schakelen. Dat is gratis voor iedere burger.

Altijd kosteloos want de staat betaalt

Bij succes is de officier van justitie wettelijk verplicht de proceskostenvergoeding aan ons te betalen. Omdat wij zo succesvol zijn, doen we de onverhoopt niet succesvolle zaken óók kosteloos. Wilt u geen omkijken meer hebben naar het beroep, schakel dan de juristen van Boetejuristen in. Volgens velen de beste manier om verkeersboetes te bestrijden.

Scroll naar boven