Feitcode R545

Wat is Feitcode r545? Wanneer u een beschikking heeft ontvangen met daarop r545 dan geeft dit aan dat u tijdens het rijden een mobiele telefoon of ander elektronisch apparaat heeft vastgehouden. Dit kan boete telefoon auto zonder staandehouding of met staandehouding zijn. Een boete voor de telefoon op de fiets of motorfiets gebruiken wordt ook aangeduid met feitcode r545. Voor u direct de boete betaalt, willen wij u graag wijzen op de mogelijkheden van bezwaar maken. Bezwaar maken is bij Boetejuristen helemaal gratis en wij weten ongeveer 1:3 boetes nietig te laten verklaren.

Bezwaar boete mobiel apparaat vasthouden

Wat is voor feitcode r545 bedrag? Het handige van feitcodes is dat de bedragen vaak vast staan. Deze kunnen wel jaarlijks wijzigen. Wat is de boete voor telefoon op de fiets? De boete telefoon fiets 2022 is 140 euro, het jaar daarvoor was het 100 euro. Dit is exclusief administratiekosten. De boete telefoon auto 2022 is naar 350 euro verhoogd, daarvoor was het 250 euro. Feitcode r545 brengt dus een fors kostenplaatje met zich mee. Maar als juristen hebben wij baat bij die feitcodes. Wij kunnen namelijk snel voor u zien op grond waarvan wij eerder de zaken met dezelfde feitcode gewonnen hebben.

Veel gemaakte fouten bij boete r545

Wat de politie vaak vergeet is om op te schrijven om wat voor merk, type en kleur telefoon u vast hield. Misschien hield u immers geen telefoon maar iets heel anders vast. Is zonder deze info de boete onterecht? Indien u staande gehouden kon worden, maar dit niet gedaan is, kan het ook zijn dat de boete kwijtgescholden wordt. Wij kunnen veel voorbeelden geven van bezwaar maken boete telefoon in hand fiets of auto. In de voorbeeld bezwaarschrift boete telefoon vasthouden ziet u ook vaak staan dat het tijdens het rijden moet zijn gezien, dus niet bij stilstand. Ook bij handhavers zien we veel vergissingen over r545.

Hoe kan ik bezwaar maken tegen een bekeuring?

U weet 100% zeker dat u geen mobiel elektronisch apparaat vasthield tijdens het rijden, of u twijfelt of dit wel het geval was. Wij zouden eerst graag uw beschikking zien. U kunt deze bij ons uploaden. Een jurist zal uw boete bekijken en inschatten of bezwaar maken zinvol is. Geen zorgen, de meeste boetes met feitcode r545 nemen wij direct in behandeling. Wij raden het behandelen door ons als jurist aan boven zelf een voorbeeld bezwaar r545 op te sturen. De genoemde redenen in zo’n voorbeeld zijn immers lang niet altijd op u van toepassing. Bezwaar maken is bij ons helemaal gratis.

Uw boete r545 bezwaar via Boetejuristen

Met Boetejuristen heeft u een sterke partner voor bezwaar maken tegen boetes. De meeste type boetes met feitcodes en Mulderboetes nemen wij in behandeling. Boetejurist mr. drs. Roelof de Nekker neemt uw aanvraag door en zal voor u bezwaar maken en indien nodig in beroep gaan. Wij rekenen niets voor onze dienstverlening. Als de boete nietig verklaard wordt, betaalt u niets aan de overheid, maar dient de overheid wel onze kosten te vergoeden. Blijkt na bezwaar uw boete toch terecht te zijn? Dan dient u uiteraard wel de boete te betalen, maar u ontvangt van ons alsnog geen factuur. Wij vinden dat namelijk ons risico en dat wel zo terecht naar u.

Scroll naar boven