Telefoon op schoot boete: maak bezwaar via Boetejuristen

Heeft u een telefoon op schoot boete ontvangen en wilt u hier bezwaar tegen laten maken? Dan is dit in de meeste gevallen succesvol, omdat het hebben van een telefoon op schoot niet strafbaar is. Maar door welke partij kunt het best bezwaar laten maken? Wij zijn ervan overtuigd dat wij voor u de juiste partij zijn. Dit is omdat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben met het bezwaar maken tegen telefoon op schoot in auto. Daarnaast werken wij geheel gratis voor u en houden we u van alle updates via de mail op de hoogte. Lees snel verder om meer te leren over boete telefoon op schoot of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Is een telefoon op schoot strafbaar?

Het is niet verwonderlijk dat u zich afvraagt of het hebben van een telefoon op schoot in auto nou wel of niet strafbaar is. Dit is omdat regelmatig in het nieuws is gekomen dat boetes zijn geseponeerd voor mensen die een telefoon op schoot hebben gehad. Maar nog steeds is er veel twijfel over omdat bestuurders alsnog de boete kunnen krijgen. Hoe zit dit nu precies? Wat we uiteraard met zekerheid kunnen zeggen is dat het vasthouden van een mobiele telefoon verboden is. Er staan hoge boetes op het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur. Ook het klemmen van de telefoon tussen oor en schouder is strafbaar. Wat als u uw telefoon op schoot in auto heeft? Dan is dit volgens de wet gewoon niet strafbaar en kunt u hier in de meeste gevallen met succes bezwaar tegen maken.

Hoeveel is een boete voor telefoon achter het stuur?

Een boete voor het vasthouden van een telefoon is relatief gezien hoog. De boete bedraagt namelijk 350,- euro exclusief administratiekosten. Wilt u precies weten wat uw boete is? Dan kunt u via het CJIB inloggen met uw DigiD. Hier staat uw boete klaar. De wettelijke termijn voor het klaarzetten van een boete is maximaal vier maanden. In de praktijk duurt dit ongeveer vier tot zes weken, maar houd er dus rekening mee dat het langer kan duren. Ook wanneer u het CJIB belt, zullen ze u waarschijnlijk meedelen dat u nog even geduld moet hebben.

Laat gratis bezwaar maken door Boetejuristen

Heeft u een boete telefoon op schoot in auto ontvangen en wilt u hier gratis bezwaar tegen maken? Dan bent u bij ons volledig aan het juiste adres. De reden dat wij gratis voor u bezwaar kunnen maken, is omdat de overheid alle proceskosten moet betalen wanneer wij winnen. In het geval dat wij om een bepaalde reden toch verliezen wanneer u uw telefoon op schoot in de auto heeft gehad? Ook dan betaalt u ons helemaal niets. Wij werken namelijk enkel en alleen met specialisten die er alles aan zullen doen om uw boete ongedaan te krijgen. Wanneer we onverhoopt toch verliezen bij de boete telefoon op schoot in auto dan vinden wij dit geheel ons eigen risico. Wij werken dus op basis van no cure, no pay.

Upload uw boete telefoon op schoot binnen slechts twee minuten

Heeft uw een telefoon op schoot in de auto gehad en daar een boete voor ontvangen? Upload dan hier uw boete telefoon op schoot binnen slechts twee minuten. In de beschrijving kunt u aangeven dat u uw telefoon op schoot had indien dit uiteraard ook daadwerkelijk het geval is geweest. Nadat u de boete heeft geüpload, beoordelen we de boete en bepalen we in hoeverre het wel of niet zin heeft om bezwaar te maken. Bij een boete telefoon op schoot in auto is dit in de meeste gevallen succesvol omdat een telefoon op schoot in de auto niet strafbaar is. Heeft u vragen over uw boete telefoon op schoot? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag.

Wij houden u via de mail op de hoogte omtrent uw boete telefoon op schoot in auto

Wanneer u een boete telefoon op schoot in de auto heeft ontvangen en deze bij ons heeft geüpload dan hoeft u verder helemaal niets te doen. Wij vechten de boete voor u aan en houden u via de mail op de hoogte van alle ontwikkelingen. Houd er wel rekening mee dat het bezwaar tegen boete telefoon op schoot in auto ongeveer een half jaar kan duren. De gang naar de rechter duurt daarna zelfs nog langer. Wij raden u dan ook sterk aan om uw boete niet zelf, maar door ons aan te laten vechten. Wij weten namelijk precies wat we moeten doen om uw boete in de meeste gevallen ongedaan te maken. Heeft u bepaalde vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op en we leggen u hier alles over uit.

Scroll naar boven