Altijd gratis bezwaar tegen boetes

Boetejuristen is een door (kanton)rechters en gerechtshoven erkende “derde die beroepsmatig rechtsbijstand verleent”. Daarom maakt Boetejuristen altijd gratis bezwaar tegen een boete.

De overheid is verplicht om onze kosten te vergoeden op het moment dat wij uw zaak winnen.

Erkende “derde die beroepsmatig rechtsbijstand verleent”

Boetejurist mr. drs. Roelof de Nekker studeerde rechtsgeleerdheid (cum laude, Groningen), strafrecht (OU) en politieke geschiedenis (Nijmegen). Roelof is – zo blijkt uit de vele door hem gewonnen zaken – in de rechtspraak door kantonrechters en gerechtshoven algemeen erkend als een “derde die beroepsmatig rechtsbijstand verleent”. Als Roelof een zaak voor u wint, moet de overheid de proceskosten betalen.

Gratis bezwaar tegen een boete is mogelijk bij een boete van het CJIB met een M in de rechterbovenhoek en bij een naheffingsaanslag parkeerbelasting
Een Mulderboete herkent u door de “M” in de rechterbovenhoek van de beschikking die u van het CJIB ontvangt.

Gratis bezwaar tegen boetes omdat de overheid betaalt

Als Roelof de zaak voor u wint, betaalt u niets. De overheid moet betalen! Er is namelijk een onrechtmatig besluit genomen en wanneer u een derde heeft ingeschakeld die beroepsmatig rechtsbijstand heeft verleend (= Boetejuristen), dan moet de overheid die kosten vergoeden. Bezwaar tegen een boete is daarom gratis.

Geweldig *****

Charlotte op 28 februari 2022

“Wat een volhardende juristen die in hoger beroep gaan (en weten te winnen) terwijl ik de moed allang had opgegeven.”

Geweldig *****

M. Afkir op 25 april 2022

“Meerdere keren successen behaald, dus jullie zijn helemaal top!”

Geweldig *****

Andries op 27 april 2022

“Strak, goed georganiseerd. Hou je aan hun spelregels en heb geduld. Dan komt het (soms/vaak) goed.”

Wat als de zaak niet wordt gewonnen?

Dat is óns risico. Wij zullen ons tot het uiterste inspannen om succes te boeken, maar dat is natuurlijk niet gegarandeerd. Ook wij verliezen zaken. Dat vinden wij niet leuk, maar het zou nog vervelender zijn om u dan toch kosten in rekening te brengen. Dat doen wij dus niet. Als u ons opdracht geeft – en Boetejuristen z’n werk laat doen (zie het beleid) – betaalt u nooit iets.

Scroll naar boven